Klein Brabant - Vrije Tijd
Evenementen in Klein Brabant.
De keuken van Sichuan in Ruisbroek (Puurs-Sint-Amands)
Begin: Maandag
27-01 19:00
Einde: Maandag
27-01 22:00
Ben je klaar om je smaakpapillen te prikkelen met de intense smaken van de Sichuan keuken? Schrijf je dan nu in voor de Sichuan kookworkshop en leer de geheimen van deze authentieke Chinese keuken kennen.
Sichuan, ook wel Szechuan genoemd, staat bekend om zijn pittige en smaakvolle gerechten, die worden bereid met unieke ingrediënten en technieken. Tijdens deze workshop ga je de basisprincipes van deze keuken leren en de lekkerste gerechten bereiden, zoals:
• Kip kung pao: malse kip met pindas, chilipepers en groenten
• Dan dan mian: pittige noedels met gehakt varkensvlees, sesamolie en Sichuan peper
• Wontons met chili-olie
docent: Renate Coen (de Plek)
Prijs: ?
Organisatie: Cc-binder
Waar: Kerkstraat 34, 2870 Ruisbroek (Puurs-Sint-Amands)
Naar Evenementen Overzicht
Home
Begin: Maandag
27-01 19:00
Einde: Maandag
27-01 22:00
Ben je klaar om je smaakpapillen te prikkelen met de intense smaken van de Sichuan keuken? Schrijf je dan nu in voor de Sichuan kookworkshop en leer de geheimen van deze authentieke Chinese keuken kennen.
Sichuan, ook wel Szechuan genoemd, staat bekend om zijn pittige en smaakvolle gerechten, die worden bereid met unieke ingrediënten en technieken. Tijdens deze workshop ga je de basisprincipes van deze keuken leren en de lekkerste gerechten bereiden, zoals:
• Kip kung pao: malse kip met pindas, chilipepers en groenten
• Dan dan mian: pittige noedels met gehakt varkensvlees, sesamolie en Sichuan peper
• Wontons met chili-olie
docent: Renate Coen (de Plek)
Prijs: ?
Organisatie: Cc-binder
Waar: Kerkstraat 34, 2870 Ruisbroek (Puurs-Sint-Amands)
Naar Evenementen Overzicht
Home